Bekkefare Musikkfestival i Re

Sommerparty
Lørdag 27. August

HISTORIE

2017
Ny saloon med scene og bar. Ny kiosk og ny bar. Vaktene har fått vaktbu ved inngangen og butikken har fått ny plassering. Grillkonserten flyttes til mai-måned og får navnet KONSERTKVELD, og musikkfestivalen får musikk for voksne. Mulighet til å danse i saloon. Nytt gjerde rundt festivalområdet og større vei ved sceneområdet. Festivalen inngår samarbeid med MIX Revetal og Vestfold Blues & rock -klubb.
2016 
Det blir egne tema-dager; PROG ROCK (torsdag), COUNTRY (fredag) og PARTY ROCK (lørdag). Det blir satt opp Nattbuss både fredag og lørdag som i fjor.
Servering fra 2 barer som tidligere år. Vi har som vanlig backstage, matservering, grillplass og festivalbutikk.
2015 - Alt på plass .
Vi fikk Nattbuss fredag og lørdag fra festivalområdet til jernbanestasjonen i Tønsberg. Det ble utvidet med en Minibar nede ved sceneområdet som da ble i tillegg til hovedbar og servitører. Butikken ble flyttet ned på festivalområdet. Artistene fikk ny backstage bak scenen i tillegg til gamle backstage ved inngang. Veien ble utbedret, gangsti ble ferdig og det ble bygd større tribune forran scenen med plass til flere publikum.

2014 - Publikumsrekord - over 1000 besøkende.

Ny publikumsrekord på festivalområdet med PLUMBO på programmet. Det har blitt bygd Ranch Bar, kiosk og grillplass. Vi har innleid større toalettvogn og utbedret sikkerheten.

2013 - Utvider området.

Det ble bygd tribune og lagt "dansegulv" i form av beleggningstein forran scenen. Det ble laget bilvei frem til sceneområde. Vi fikk innlagt strøm på festivalområdet og var stolte av å kunne tilby backstage til artister og crew.

2012 - Utvidet til 3 dager.

Det ble utvidet til tre dager med ca 500 besøkende. I takt med publikumsveksten har arrangør også måtte tilpasse seg.

Bekkefare forening ble stiftet på Flåteteigen den 4. desember i 2011 og i 2012 kom foreningen inn som eiere, ved at Bekkefare var stifta som en FLI organisasjon i brønnøysundregistrene. Styret står som arrangør av festivalen, med Espen Flåteteigen som arrangør og styreleder. Festivalen leier inn underleveranser, både fra bedrifter og frivillige lag og organisasjoner. Pr. i dag er det også mange som jobber dugnad direkte for arrangør.

2011 - Flyttet festivalen til Re.

Det ble bestemt å flytte festivalen til familietomta ved Revetal.

Det ble også utvidet til to dager med over 300 besøkende på nytt festivalområde. Mye var fortsatt ikke på plass. Er det tilfeldig at bekken på festivalområdet renner ut i Aulielva der det hele startet spør vi oss? Med ideen om scene over bekken kom også navnet BEKKEFARE Musikkfestival i Re.

2010 - Stor suksess.

Det kom over dobbelt så mange besøkende allerede det andre året...

folk hygget seg og det hele var i gang...
2009 - Begynte som en hagefest.
Det hele begynte på Fadum i 2009, ved Aulielva rett over grensen til Re. Lokale artister fikk muligheten til å presentere musikken sin her. Initiativtaker var Espen Flåteteigen som med hjelp av familie og venner fikk samlet i underkant av 100 besøkende hjemmei hagen på Fadum.